Соціальна мережа Instagram анонсувала введення ряду нових функцій, спрямованих на боротьбу з цькуванням в інтернеті, випливає з офіційної заяви компанії. Схоже, цькування в соцмережах набирає обертів, і великі компанії повинні з цим боротися. Тепер і Instagram займеться вирішенням цієї проблеми.

Одна з нових функцій, яку вже почали відчувати кілька днів тому, з допомогою штучного інтелекту дозволяє компанії проаналізувати коментар, який користувач хоче залишити під чужий записом. Якщо коментар може бути розцінений як образливий, користувач отримує відповідне попередження і можливість видалити своє повідомлення.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У теорії, це дозволить зменшити негатив в коментарях. Правда, компанія не зможе повноцінно позбутися негативних коментарів. Не виключено, що дана система не приживеться користувачам, і її благополучно приберуть. Швидше за все, подібна система буде впроваджена і в Facebook, і це лише питання часу.

Нагадаємо, що браузер Firefox незабаром може стати платним. Звичайно, розробники залишать і безкоштовну версію, але з обмеженим функціоналом. Що стосується платній, в ній буде безлімітний vpn-сервіс, а також купа новий фішок, які зроблять використання браузера максимально комфортним.

Як повідомляв Знай.uа, флагманський Samsung Galaxy Note 10 показали на новий рендерах. Тепер гаджет показали з усіх сторін, і в очі кидається камера. У топової модифікації вона буде четверний, а бюджетною - 3 об'єктива. Серед іншого, деякі моделі будуть підтримувати мережу нового покоління 5G, а цінник одного з них буде досягати 1200 доларів.

Також Знай.uа писав, що браслет Xiaomi Mi Band 5 шокував користувачів. Не встигли розпродати Mi Band 4, як в мережі з'явилися перші подробиці про гаджеті нового покоління. Звичайно ж, новинка отримає кольоровий девайс, і купу крутих фішок, за типом чіпа NFC для безконтактної оплати. Правда, гаджет покажуть аж у травні 2020 року.