Співзасновник Apple Стів Возняк у своєму інтерв'ю у Вашингтонському національному аеропорту імені Рональда Рейгана таблоїду TMZ зробив дуже гучну заяву всім користувачам інтернету. Він закликав усіх негайно вийти з Facebook. Схоже, назріває війна між Apple і Facebook, і яблучна корпорація вирішила нанести перший удар.

Його заклик був відповіддю на питання про те, чи варто переживати з-за потенційної можливості витоку конфіденційних даних на тлі постійних повідомлень про те, що мобільні пристрої шпигують за користувачами. Стів зізнався журналістові, що в сучасному світі цифрових технологій неможливо повністю виключити ризик того, що хтось може підслухати розмову або підглянути листування. І це абсолютна правда. Враховуючи, скільки разів потрапляла в подібні скандали Google, Facebook і Amazon, що ваші дані вже давним давно злили великим корпораціям, у зв'язку з чим реклама з'являється на ваших пристроях з саме тим продуктом, який цікавить саме вас.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Возняк різко висловив свою позицію щодо соцмережі Facebook, яка за останній час не один раз ставав героєм скандалів, пов'язаних з витоком персональних даних.

Нагадаємо, що компанія Apple раптово воскресила одну з перших ігор. Повідомляється, що мова йде про віртуальному покері. І це одна з перших ігор, яку створила яблучна корпорація. Однак, у той час компанія вирішила все ж прибрати гру з магазину. Причина була банальною - Apple вважає, що гра не досить хороша для компанії, і над ним треба ще працювати. І в честь десятиліття компанія все ж повернула легендарний проект в магазин, і кожен бажаючий може його завантажити.

Як повідомляв Знай.uа Sony готує до виходу гнучкий смартфон, який здивує публіку. Що стосується його можливостей, він отримає складаний корпус, а також потужний процесор. До речі, камера отримає 10-кратний зум без втрати якості, що не може не радувати користувачів. Про ціни поки говорити рано.

Також Знай.uа писав, що в 2020 році компанія Apple представить відразу 4 нових iPhone. Один з них буде бюджетником, а от інші здивують користувачів своєю ціною. До речі, гаджети отримають підтримку 5G-мережі, що не може не радувати користувачів.