Компанія Apple зареєструвала в базі Євразійської економічної комісії нові моделі iPad, презентація яких може відбутися восени цього року. Планшети працюють на iPadOS, яка в даний момент знаходиться в стадії бета-тестування. Схоже, компанія готова представити нові планшети, вихід яких запланований на вересень цього року, разом з iPhone XI. Схоже, не тільки смартфонами яблучна корпорація хоче дивувати публіку.

У списку сертифікованих пристроїв значаться iPad з модельними номерами A2068, A2197, A2198, A2230 і A2228. Серед них можуть бути як нові версії iPad Pro, так і iPad (2019), про що повідомлялося раніше. Можливо, всі вони отримає процесори A13 bionicle, ка ки нові iPhone. Судячи по модифікаціям, є велика ймовірність того, що вони будуть сильно відрізнятися за цінами, як iPhone XR, який вважається бюджетним, і iPhone XS Max, який донині вважається флагманським.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як правило, реєстрації нових продуктів відбуваються за кілька місяців до офіційної презентації цих пристроїв. Передбачається, що восени разом з новими iPhone керівництво Apple покаже нові моделі iPad всіх доступних лінійок.

Нагадаємо, що компанія Apple раптово воскресила одну з перших ігор. Повідомляється, що мова йде про віртуальному покері. І це одна з перших ігор, яку створила яблучна корпорація. Однак, у той час компанія вирішила все ж прибрати гру з магазину. Причина була банальною - Apple вважає, що гра не досить хороша для компанії, і над ним треба ще працювати. І в честь десятиліття компанія все ж повернула легендарний проект в магазин, і кожен бажаючий може його завантажити.

Як повідомляв Знай.uа Sony готує до виходу гнучкий смартфон, який здивує публіку. Що стосується його можливостей, він отримає складаний корпус, а також потужний процесор. До речі, камера отримає 10-кратний зум без втрати якості, що не може не радувати користувачів. Про ціни поки говорити рано.

Також Знай.uа писав, що в 2020 році компанія Apple представить відразу 4 нових iPhone. Один з них буде бюджетником, а от інші здивують користувачів своєю ціною. До речі, гаджети отримають підтримку 5G-мережі, що не може не радувати користувачів.