Відомий мережевий інформатор під ніком Ice Universe, який регулярно інформує громадськість новою інформацією з індустрії мобільних пристроїв, виклав живу фотографію захисного скла флагманського смартфона Huawei Mate 30 Pro. Однак, його дизайн може здивувати вас.

Фото показує незвично великий вигин на кромках екрану, майже 90°, що помітно більше в порівнянні з наявними смартфонами на ринку. Насправді, таке рішення нагадує дизайн Galaxy S8, який теж мав закруглені краї. Правда, це виглядало круто, але ось функціоналу в ньому практично не було. До того ж, ремонт такого екрану незвичайної форми коштує в рази дорожче, якщо порівнювати з аналогом.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Окремо Ice Universe опублікував зображення з силуетом значного вирізу, який він очікує побачити в Huawei Mate 30 Pro.

Згідно з недавнім витоками, екран OLED у Huawei Mate 30 Pro має діагональ 6,71 дюйма, що робить майже неможливим надійний захват смартфона без торкання долонею до бічній кромці дисплея. Втім, розпізнавання долоні не повинно бути проблемою.

Можливо, компанія позбутися від кнопок, або зробить їх віртуальними, щоб уникнути випадкового натискання.

Нагадаємо, що бета-тестери нової ОС від Huawei під назвою HongMeng зазначили головні відмінності від конкурентів. Наприклад, дизайн нехай все ж нагадує Android і iOS, але відрізняється від них швидкістю роботи. Зазначимо, що продуктивність в рази краще, правда функціонал поки обмежений, адже користувачі тестують тільки основні аспекти ОС. Коли нова прошивка з'явиться на смартфонах - невідомо. Швидше за все, смартфони з'являться вже після початку 2020 року.

Як повідомляв Знай.uа інсайдери назвали точну дату виходу iPhone 2019. Повідомляється, що нові смартфони покажуть вже в перших числах вересня 2019 року, а якщо бути точніше - 11 вересня. Що стосується дати початку продажів - перша партія стане доступною вже 25 вересня, так що саме час збирати гроші на новий iPhone.

Також Знай.uа писав, що в мережі покажуть Xiaomi Mi Mix 4, який просто знищить iPhone XS Max. Правда, ціна у 21 тисячу гривень трохи здивує користувачів, адже смартфони від Xiaomi рідко коли варті таких грошей. Втім, за цю суму гаджет отримає топовий на сьогоднішній день чіпсет Snapdragon 855, а також 6 пам'яті.