Продукція Apple завжди було задоволенням не з дешевих, а з виходом iPhone X за ціною 999 доларів компанія показала, що межі подорожчання просто немає. Втім, компанія вже довела, що девайс дорожче 1000 доларів може продаватися, і цілком успішно. Втім, аналітики повідомили, що iPhone восени можуть помітно подорожчати.

На осінній презентації Apple покаже три нові моделі iPhone 11, iPhone 11 Max і iPhone 11R. Ряд джерел вже роздобули зображення цих апаратів, так що і дизайн вже не є секретом. Тепер в мережу витекла інформація щодо цін на ці мобільні пристрої, які шокують. Звичайно, за нововведення доведеться платити, але це вже занадто, на думку користувачів.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

За даними джерела, молодша модель iPhone XR 2 або iPhone 11 R отримає стартову ціну 989 доларів. iPhone 11 обійдеться мінімум в 1299 долара, а iPhone 11 Max - 1422. Ці ціни були конвертовані з китайських юанів та без урахування податків. Можливо, на момент виходу гаджети будуть коштувати помітно дорожче, так що любителям нової техніки від яблучної корпорації доведеться розщедритися.

Нагадаємо, що бета-тестери нової ОС від Huawei під назвою HongMeng зазначили головні відмінності від конкурентів. Наприклад, дизайн нехай все ж нагадує Android і iOS, але відрізняється від них швидкістю роботи. Зазначимо, що продуктивність в рази краще, правда функціонал поки обмежений, адже користувачі тестують тільки основні аспекти ОС. Коли нова прошивка з'явиться на смартфонах - невідомо. Швидше за все, смартфони з'являться вже після початку 2020 року.

Як повідомляв Знай.uа інсайдери назвали точну дату виходу iPhone 2019. Повідомляється, що нові смартфони покажуть вже в перших числах вересня 2019 року, а якщо бути точніше - 11 вересня. Що стосується дати початку продажів - перша партія стане доступною вже 25 вересня, так що саме час збирати гроші на новий iPhone.

Також Знай.uа писав, що в мережі покажуть Xiaomi Mi Mix 4, який просто знищить iPhone XS Max. Правда, ціна у 21 тисячу гривень трохи здивує користувачів, адже смартфони від Xiaomi рідко коли варті таких грошей. Втім, за цю суму гаджет отримає топовий на сьогоднішній день чіпсет Snapdragon 855, а також 6 пам'яті.