Попит на ігрові консолі поступово збільшується, проте існує зараз на ринку покоління приставок сильно гальмує. Враховуючи, що ринок консолей практично не оновлювався в останні 6 років, популярність PS 4 все ж продовжує падати. І хоча Sony і намагається залучити нову аудиторію різними знижками, і консольними ексклюзивами, це не особливо допомагає, так як користувачі очікують вихід PS 5, яка з'явиться у продажу вже в 2020 році.

Так, компанія Sony змусила всіх користувачів консолі PlayStation 4 кричати від захвату, тому що вже через кілька днів у таких з'явиться можливість грати безкоштовно майже в будь-які сучасні ігри. Для цього японська корпорація уклала спеціальну угоду з ігровою студією Electronic Arts, за рахунок якого на приставці з'явиться підписка під назвою EA Access. Це чудова новина для тих, хто хотів пограти в ігри розробки компанії EA.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Така зараз доступна на Xbox One і PC, тобто на двох конкуруючих платформах. Суть її зводиться до того, що всього за 102 гривні на місяць, користувачі зможуть грати в більшість крутих ігор, яких раніше не було.

Нагадаємо, що бета-тестери нової ОС від Huawei під назвою HongMeng зазначили головні відмінності від конкурентів. Наприклад, дизайн нехай все ж нагадує Android і iOS, але відрізняється від них швидкістю роботи. Зазначимо, що продуктивність в рази краще, правда функціонал поки обмежений, адже користувачі тестують тільки основні аспекти ОС. Коли нова прошивка з'явиться на смартфонах - невідомо. Швидше за все, смартфони з'являться вже після початку 2020 року.

Як повідомляв Знай.uа інсайдери назвали точну дату виходу iPhone 2019. Повідомляється, що нові смартфони покажуть вже в перших числах вересня 2019 року, а якщо бути точніше - 11 вересня. Що стосується дати початку продажів - перша партія стане доступною вже 25 вересня, так що саме час збирати гроші на новий iPhone.

Також Знай.uа писав, що в мережі покажуть Xiaomi Mi Mix 4, який просто знищить iPhone XS Max. Правда, ціна у 21 тисячу гривень трохи здивує користувачів, адже смартфони від Xiaomi рідко коли варті таких грошей. Втім, за цю суму гаджет отримає топовий на сьогоднішній день чіпсет Snapdragon 855, а також 6 пам'яті.