Компанія Google додала до “перекладачеві", який працює за допомогою камери смартфона, можливість перекладати з української на більш ніж 100 мов. Про це повідомляє прес-служба українського підрозділу Google. Це чудові новини, так як український стане більш доступним у будь-якому куточку світу.

“Одна з найцікавіших функцій в мобільному додатку “Перекладач Google” — це миттєвий переклад з допомогою камери, який дозволяє побачити світ рідною мовою, просто направляючи об'єктив камери на текст іноземною мовою”, - йдеться в повідомленні компанії. У свій час функція перевернула уявлення про переведення, і нею користуються мільйони користувачів щодня. Практично на будь-якому сучасному смартфоні ця технологія відмінно працює. Тепер же, українці зможуть здійснювати навігацію в різних містах. Достатньо просто навести камеру на назву вулиці, або ж будівлі, щоб отримати переклад на українську в режимі реального часу.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

В функцію миттєвого перекладу за допомогою камери вбудована технологія нейронного машинного перекладу, яка дозволяє зменшити кількість помилок в мовних парах на 55-85%.

Нагадаємо, що бета-тестери нової ОС від Huawei під назвою HongMeng зазначили головні відмінності від конкурентів. Наприклад, дизайн нехай все ж нагадує Android і iOS, але відрізняється від них швидкістю роботи. Зазначимо, що продуктивність в рази краще, правда функціонал поки обмежений, адже користувачі тестують тільки основні аспекти ОС. Коли нова прошивка з'явиться на смартфонах - невідомо. Швидше за все, смартфони з'являться вже після початку 2020 року.

Як повідомляв Знай.uа інсайдери назвали точну дату виходу iPhone 2019. Повідомляється, що нові смартфони покажуть вже в перших числах вересня 2019 року, а якщо бути точніше - 11 вересня. Що стосується дати початку продажів - перша партія стане доступною вже 25 вересня, так що саме час збирати гроші на новий iPhone.

Також Знай.uа писав, що в мережі покажуть Xiaomi Mi Mix 4, який просто знищить iPhone XS Max. Правда, ціна у 21 тисячу гривень трохи здивує користувачів, адже смартфони від Xiaomi рідко коли варті таких грошей. Втім, за цю суму гаджет отримає топовий на сьогоднішній день чіпсет Snapdragon 855, а також 6 пам'яті.