Дослідники з університетів Міннесоти, Чикаго і Кембриджа встановили зв'язок між залежністю від гаджетів, академічною неуспішністю і сексуальними зв'язками. У цьому експерименті взяли участь 3425 студентів США.

Учні відповіли на 156 питань, і це допомогло вченим з'ясувати, як впливає залежність від смартфонів на психічне здоров'я.

Читай Знай.ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У ході дослідження 20% опитаних зловживали смартфонами, серед яких переважно у жінок — 64%.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

З'ясувалося, що ті, хто протягом року змінив більше двох статевих партнерів були більш залежні від гаджетів — 37,4% порівнянно з 27,2% "звичайних" користувачів смартфонів. Крім того, велике зловживання мобільними пристроями супроводжувалося також алкоголем.

До того ж, залежність від телефонів вплинула і на успішність у навчанні, але різниця за середнім балом невелика. Вченими не виключено, що надмірне захоплення гаджетами далі може призвести до гірших наслідків.

Експерти стверджують, що тільки психологічні проблеми штовхають людей на постійний пошук нового та цікавого в гаджетах. Ними можуть бути гіперактивні, ізольовані, депресивні, страждаючі синдромом дефіциту уваги люди.

Нагадаємо, які моделі iPhone подорожчають до осені.

Як повідомляв портал Знай.ua, нова версія Android отримала круті функції.

Також портал Знай.ua писав, як Facebook, Microsoft і Google шпигують за користувачами.