8 липня 2019 року, з'явилися перші подробиці про те, чим всіх покупців зможе порадувати наручний гаджет Xiaomi Mi Band 5, вихід якого на ринок очікується в середині наступного року. Робота над цією новинкою вже ведеться, так як інженерам поставили низку складних завдань. Не встигли користувачі отримати свої Mi Band 4, як вже з'явилися нові подробиці про наступну версію, яка буде працювати в рази швидше, та й взагалі перевершувати свого попередника за всіма параметрами.

Оскільки спортивний браслет Mi Band 4 за менш ніж один місяць був проданий в Китаї тиражем у більш ніж 2 млн штук, що говорить про абсолютне успіху, було вирішено розпочати роботу над Xiaomi Mi Band 5 не восени, як планувалося спочатку, а вже зараз. За рахунок цього в мережу потрапили перші подробиці про те, чим всіх покупців зможе порадувати даний трекер нового покоління. Тепер у компанії залишається ще більше часу, щоб зробити по справжньому революційний браслет.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Так, зокрема, Xiaomi Mi Band 5 зможе робити ЕКГ, тобто електрокардіографію. Подібні технології з'явилися в Apple Watch 4, вартість якого на даний момент тримається в районі 15 тисяч гривень.

Нагадаємо, що власники смартфонів вважають, що Android може працювати тільки на смартфонах. Однак, експертам вдалося встановити цю ОС від пошуковика на кнопковий телефон. Дивно, але ця операційка може запускати такі додатки як Viber і YouTube, і навіть Google Chrome. Втім, кнопкові телефони продовжують втрачати свою популярність.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple нахабно обдурила користувачів. Виявляється, захист від попадання води і пилу на iPhone може не спрацювати. У випадку, якщо ваш смартфон потоне, яблучна корпорація не буде його ремонтувати за свій рахунок, і навіть не надасть новий смартфон. Схоже, заявлені функції не працюють, так що перевіряти свій смартфон на захист вкрай не рекомендуємо.

Також Знай.uа писав, що вчені змогли надрукувати дерево на 3D-принтері. Експерти змогли скопіювати волокна дерева, і створити справжню деревину. Враховуючи екологічний стан Землі, вони зробили справжній прорив.