На початку цього року нам показали перші складні смартфони – Samsung Galaxy Fold і Huawei Mate X. Ці пристрої справили незабутнє враження на багатьох користувачів – нарешті, нам показали дійсно щось нове. Правда, у цих смартфонів є один великий мінус - складність у створенні. Не секрет, що ці гнучкі девайси все ще не надійшли в продаж, а Samsung Galaxy Fold справи йшли ще гірше - після його виходу пристрій ламалося за пару днів, і це при ціннику в 2000 доларів.

Тиждень тому ми дізналися, що Apple теж працює над складним пристроєм – але це не iPhone, а iPad. Що ще відомо про нього?

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Точних і перевірених відомостей про доладному iPad поки немає. Тим не менш, журналіст видання Forbes Девід Фелан поділився деякою інформацією:

  • Точний форм-фактор пристрою невідомий. За наявними відомостями, новий складаний iPad буде з двома окремими дисплеями.

  • За своїм розміром новий планшет Apple буде скоріше нагадувати iPad Mini в складеному стані.

  • В якості альтернативного рішення, Apple може також задіяти один великий екран. У цьому випадку, планшет буде мати незвичайний зовнішній вигляд.

  • Складаний iPad отримає підтримку мереж п'ятого покоління;

  • Передбачувана дата релізу: кінець 2020 — початок 2021 року.

Нагадаємо, що інсайдери розповіли, які iPhone подорожчають до осені. Не секрет, що нові смартфони від яблучної корпорації покажуть вже у вересні цього року. Правда, ціни на гаджети вас просто шокують. За топову версію компанія попросить у покупця 1400 доларів, що нереально багато, навіть для iPhone.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony зробить ігри для PlayStation 4 абсолютно безкоштовними. Це означає, що більшість популярних ігор, яких не було раніше на консолі стануть доступними, та ще й за копійки. Завдяки підписці в 100 гривень під назвою EA Access, кожен користувач зможе насолодитися новими іграми.

Також Знай.uа писав, що не встигли користувачі отримати свої Xiaomi Mi Band 4, як в мережу злили нові подробиці про Band 5. Інсайдери повідомляють, що браслет отримає не тільки оновлений дизайн і поліпшену продуктивність, але і круту функцію, яка сильно здивує користувачів. Звичайно ж, мова йде про ЕКГ. Подібних гаджетів з такою функцією на ринку не так вже й багато, та й коштують вони набагато дорожче.