Компанія Xiaomi організувала спеціальну конференцію під час якої розповіла, що Xiaomi Mi TV 4A з діагоналлю 32 дюйма стала самим продаваним телевізором в історії компанії. Схоже, компанія досить успішно увірвалася на ринок телевізорів, так що зупинятися на досягнутому явно не має сенсу.

зокрема, виробник повідомив, що в роздробі вони продали понад 7 мільйонів телевізорів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Першим телевізором, подолав позначку 2 мільйони продажів, стала модель Xiaomi Mi TV 4A. На китайському ринку вона коштує всього 116 доларів (трохи більше 3 тисяч гривень). Тому не дивно, чому ця модель так популярна. До того ж, кожен з нас хотів би купити розумний телевізор за копійки, враховуючи, що він працює на Android.

Крім того, 32-дюймовий Mi TV 4A встановив ще один рекорд – це пристрій є найбільш продаваною моделлю серед усіх LED –телевізорів в Китаї.

Нагадаємо, що інсайдери розповіли, які iPhone подорожчають до осені. Не секрет, що нові смартфони від яблучної корпорації покажуть вже у вересні цього року. Правда, ціни на гаджети вас просто шокують. За топову версію компанія попросить у покупця 1400 доларів, що нереально багато, навіть для iPhone.

Як повідомляв Знай.иа компанія Sony зробить ігри для PlayStation 4 абсолютно безкоштовними. Це означає, що більшість популярних ігор, яких не було раніше на консолі стануть доступними, та ще й за копійки. Завдяки підписці в 100 гривень під назвою EA Access, кожен користувач зможе насолодитися новими іграми.

Також Знай.иа писав, що не встигли користувачі отримати свої Xiaomi Mi Band 4, як в мережу злили нові подробиці про Band 5. Інсайдери повідомляють, що браслет отримає не тільки оновлений дизайн і поліпшену продуктивність, але і круту функцію, яка сильно здивує користувачів. Звичайно ж, мова йде про ЕКГ. Подібних гаджетів з такою функцією на ринку не так вже й багато, та й коштують вони набагато дорожче.