Строго кажучи, цей смартфон аж ніяк не новий - Vivo S1 дебютував в Китаї наприкінці березня поточного року. Однак зараз готується версія моделі для ринку Індії, і вона буде сильно відрізнятися від китайського побратима, незважаючи на абсолютно однакові назви. Втім, такий маркетинговий хід теж не в новинку - користувачі вже не раз бачили однаковий смартфон з різною назвою для різних ринків смартфонів.

Мабуть, найцікавіше, це те, що індійський Vivo S1 стане першим у світі смартфоном на платформі Helio P65 - її, нагадаємо, анонсували три тижні тому. Схоже, що за цей час компанія вже зуміла домовитися за постачання, і навіть зібрати першу партію гаджетів, і успішно її протестувати.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Однокристальна система випускається по техпроцесу 12 нм і має у своєму складі восьмиядерний CPU (два ядра ARM Cortex-A75 частотою 2,0 ГГц і шість ядер ARM Cotrex-A55 частотою 1,7 ГГц і GPU ARM Mali-G52. Звучить все круто, але цей процесор далеко не топовий. Однак, судячи по ціннику в 300 доларів компанія його і не позиціонує як вбивцю флагманів.

Нагадаємо, що інсайдери розповіли, які iPhone подорожчають до осені. Не секрет, що нові смартфони від яблучної корпорації покажуть вже у вересні цього року. Правда, ціни на гаджети вас просто шокують. За топову версію компанія попросить у покупця 1400 доларів, що нереально багато, навіть для iPhone.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony зробить ігри для PlayStation 4 абсолютно безкоштовними. Це означає, що більшість популярних ігор, яких не було раніше на консолі стануть доступними, та ще й за копійки. Завдяки підписці в 100 гривень під назвою EA Access, кожен користувач зможе насолодитися новими іграми.

Також Знай.uа писав, що не встигли користувачі отримати свої Xiaomi Mi Band 4, як в мережу злили нові подробиці про Band 5. Інсайдери повідомляють, що браслет отримає не тільки оновлений дизайн і поліпшену продуктивність, але і круту функцію, яка сильно здивує користувачів. Звичайно ж, мова йде про ЕКГ. Подібних гаджетів з такою функцією на ринку не так вже й багато, та й коштують вони набагато дорожче.