На цьому тижні Google дозволив користувачам Android зареєструватися в якості бета-тестерів свого додатку Messages, яке використовується для отримання і відправки SMS і MMS. Варто зауважити, що багато з основних додатків Google для Android, такі як Gboard, Пошук Google, Google maps та інші, також пропонують користувачам встановлювати бета-версії. Однак, щось пішло не так. Раніше цей сервіс позиціонували як “вбивцю” Telegram, Viber і WhatsApp. Однак, на ледве виявилося все трохи інакше.

Ті, хто підписався на бета-тестування додатка Android Messages виявили, що перша ж отримана ними бета-версія викликає збій буквально відразу ж після запуску. Як і очікувалося, компанія не змогла реалізувати сервіс правильно, навіть для бета-тестування, нехай сервіс буде ще недопрацьованим. Але, наскільки нам відомо, сьогодні в Play-маркеті з'явилася виправлена версія, в роботі якої критичних помилок поки не виявлено.

Читай Знай.іа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Якщо ви є користувачем Android, тепер ви знову можете зареєструватися в програмі бета-тестування даного додатка, щоб отримувати останні оновлення та допомагати Android стати ще краще, не турбуючись про збої (принаймні, до наступної бета-версії). Однак, тестування здійснюється на ваш страх і ризик, так як телефон може вийти з ладу.

Нагадаємо, що інсайдери розповіли, які iPhone подорожчають до осені. Не секрет, що нові смартфони від яблучної корпорації покажуть вже у вересні цього року. Правда, ціни на гаджети вас просто шокують. За топову версію компанія попросить у покупця 1400 доларів, що нереально багато, навіть для iPhone.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony зробить ігри для PlayStation 4 абсолютно безкоштовними. Це означає, що більшість популярних ігор, яких не було раніше на консолі стануть доступними, та ще й за копійки. Завдяки підписці в 100 гривень під назвою EA Access, кожен користувач зможе насолодитися новими іграми.

Також Знай.uа писав, що не встигли користувачі отримати свої Xiaomi Mi Band 4, як в мережу злили нові подробиці про Band 5. Інсайдери повідомляють, що браслет отримає не тільки оновлений дизайн і поліпшену продуктивність, але і круту функцію, яка сильно здивує користувачів. Звичайно ж, мова йде про ЕКГ. Подібних гаджетів з такою функцією на ринку не так вже й багато, та й коштують вони набагато дорожче.