Ресурс 9to5Google опублікував пару живих фотографій смартфону Google Pixel 4, чий дебют очікується лише восени. Фото були зроблені остроглазым читачем ресурсу в лондонському метро. Схоже, як і в минулому році, компанія віддає на тестировку свої нові смартфони своїм же працівникам.

Смартфон знаходиться в чохлі, але його все одно можна легко ідентифікувати за добре впізнаваною основній камері з незабутнім розташуванням модулів для зйомки. У будь-якому разі, про дизайн смартфона ми дізналися практично всі ще від Google, так що нічого нового побачити не вдалося.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

На одному з фото можна детальніше розглянути основний модуль з очікуваним роздільною здатністю 16 Мп і додатковий з телеоб'єктивом, вони доповнюються спектральним датчиком і світлодіодним спалахом. На верхній грані видно виріз мікрофона.

Нагадаємо, що інсайдери розповіли, які iPhone подорожчають до осені. Не секрет, що нові смартфони від яблучної корпорації покажуть вже у вересні цього року. Правда, ціни на гаджети вас просто шокують. За топову версію компанія попросить у покупця 1400 доларів, що нереально багато, навіть для iPhone.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony зробить ігри для PlayStation 4 абсолютно безкоштовними. Це означає, що більшість популярних ігор, яких не було раніше на консолі стануть доступними, та ще й за копійки. Завдяки підписці в 100 гривень під назвою EA Access, кожен користувач зможе насолодитися новими іграми.

Також Знай.uа писав, що не встигли користувачі отримати свої Xiaomi Mi Band 4, як в мережу злили нові подробиці про Band 5. Інсайдери повідомляють, що браслет отримає не тільки оновлений дизайн і поліпшену продуктивність, але і круту функцію, яка сильно здивує користувачів. Звичайно ж, мова йде про ЕКГ. Подібних гаджетів з такою функцією на ринку не так вже й багато, та й коштують вони набагато дорожче.