Компанія Xiaomi випустила бездротові навушники Mi Super Bass Wireless Headphones. Схоже, компанії набридло випускати побутову техніку для дому, по типу розумного пилососа і розумного сміттєвого відра. Це модель накладного типу c 40-міліметровим динамічним драйвером і якісним звучанням з акцентом на низьких частотах. Втім, враховуючи розміри динаміків, щодо звуку тут переживати точно не варто.

Навушники мають пластикове наголов'я і м'які поліуретанові амбушюри забезпечують комфортну посадку. Підключаються аксесуар через Bluetooth 5.0, але також передбачена можливість проводового з'єднання, при якому не потрібно підключення по бездротовій мережі, що саме по собі збільшує час життя навушників в режимі автономної роботи.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Автономну роботу Xiaomi Mi Super Bass Wireless забезпечує вбудований акумулятор на 400 маг. Він дозволяє слухати музику до 20 годин при рівні гучності близько 80%. Для підзарядки використовується роз'єм microUSB.

За навушники попросять близько 700 гривень, що не може не радувати користувачів.

Нагадаємо, що інсайдери розповіли, які iPhone подорожчають до осені. Не секрет, що нові смартфони від яблучної корпорації покажуть вже у вересні цього року. Правда, ціни на гаджети вас просто шокують. За топову версію компанія попросить у покупця 1400 доларів, що нереально багато, навіть для iPhone.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony зробить ігри для PlayStation 4 абсолютно безкоштовними. Це означає, що більшість популярних ігор, яких не було раніше на консолі стануть доступними, та ще й за копійки. Завдяки підписці в 100 гривень під назвою EA Access, кожен користувач зможе насолодитися новими іграми.

Також Знай.uа писав, що не встигли користувачі отримати свої Xiaomi Mi Band 4, як в мережу злили нові подробиці про Band 5. Інсайдери повідомляють, що браслет отримає не тільки оновлений дизайн і поліпшену продуктивність, але і круту функцію, яка сильно здивує користувачів. Звичайно ж, мова йде про ЕКГ. Подібних гаджетів з такою функцією на ринку не так вже й багато, та й коштують вони набагато дорожче.