Корпорація Microsoft нещодавно досяг важливої віхи у просуванні своїх мобільних додатків. Її мобільна версія Microsoft Word для Android подолала позначку в 1 млрд установок.

Про це свідчать дані Google Play Store. Схоже, користувачі не можуть відмовитися від редактора від Microsoft, і це стосується не тільки ПК, але і мобільних пристроїв. Правда, навіщо це додаток на смартфони, коли є звичайні текстові редактори, якими можна управляти з різних пристроїв в режимі реального часу - загадка.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Інші мобільні додатки сімейства Office також користуються високим попитом. Додатки Excel, PowerPoint, OneNote і OneDrive має понад 500 млн установок, а клієнт електронної пошти Outlook для Android - більше 100 млн установок. Звичайно, для Microsoft з її Windows ці цифри здаються не такими вже і шокуючими, а ось для Play Store показник в мільярд скачувань є рідкістю, на рівні з YouTube.

Нагадаємо, що інсайдери розповіли, які iPhone подорожчають до осені. Не секрет, що нові смартфони від яблучної корпорації покажуть вже у вересні цього року. Правда, ціни на гаджети вас просто шокують. За топову версію компанія попросить у покупця 1400 доларів, що нереально багато, навіть для iPhone.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony зробить ігри для PlayStation 4 абсолютно безкоштовними. Це означає, що більшість популярних ігор, яких не було раніше на консолі стануть доступними, та ще й за копійки. Завдяки підписці в 100 гривень під назвою EA Access, кожен користувач зможе насолодитися новими іграми.

Також Знай.uа писав, що не встигли користувачі отримати свої Xiaomi Mi Band 4, як в мережу злили нові подробиці про Band 5. Інсайдери повідомляють, що браслет отримає не тільки оновлений дизайн і поліпшену продуктивність, але і круту функцію, яка сильно здивує користувачів. Звичайно ж, мова йде про ЕКГ. Подібних гаджетів з такою функцією на ринку не так вже й багато, та й коштують вони набагато дорожче.