Вже деякий час у мережі ходять чутки про те, що Samsung остаточно виправила технічні неполадки Galaxy Fold. Втім, компанія кілька місяців намагалася виправити головну проблему смартфона. Відзначимо, що на момент виходу гнучкий смартфон виходив з ладу через кілька днів після експлуатації. Пил потрапляв під екран біля шарніра, який був незахищеним. У зв'язку з цим, екран переставав працювати, а сам смартфон виходив з ладу. Враховуючи, що вартість девайса досягала 2000 доларів, це було непростимо.

Сьогодні в мережі з'явилася фотографія складного смартфона, який, ймовірно, використовував співробітник компанії в метро Нью-Делі.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

По всій видимості, зараз проходить серія фінальних тестів пристрою в умовах звичайного життя. По знімку складно побачити які-небудь зміни в дизайні пристрою, так що нам залишається тільки чекати фінального реліза. Очікується, що дату анонса Samsung назве вже в цьому місяці, так що незабаром ми подивимося на гаджет з усіх боків, коли він добереться до перших користувачів.

Нагадаємо, що інсайдери розповіли, які iPhone подорожчають до осені. Не секрет, що нові смартфони від яблучної корпорації покажуть вже у вересні цього року. Правда, ціни на гаджети вас просто шокують. За топову версію компанія попросить у покупця 1400 доларів, що нереально багато, навіть для iPhone.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony зробить ігри для PlayStation 4 абсолютно безкоштовними. Це означає, що більшість популярних ігор, яких не було раніше на консолі стануть доступними, та ще й за копійки. Завдяки підписці в 100 гривень під назвою EA Access, кожен користувач зможе насолодитися новими іграми.

Також Знай.uа писав, що не встигли користувачі отримати свої Xiaomi Mi Band 4, як в мережу злили нові подробиці про Band 5. Інсайдери повідомляють, що браслет отримає не тільки оновлений дизайн і поліпшену продуктивність, але і круту функцію, яка сильно здивує користувачів. Звичайно ж, мова йде про ЕКГ. Подібних гаджетів з такою функцією на ринку не так вже й багато, та й коштують вони набагато дорожче.