Світових вчених розбурхала поява планети Нібіру. Також її називають Планета 9 або Планети Х. Каліфорнійські астрономи пред'явили докази, що така планета насправді існує.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Експерти запевняють, що за межами Нептуна з'являються і зникають крижані об'єкти за допомогою Нібіру. Більшість з цих об'єктів є гравітаційне тяжіння якоїсь планети в п'ять разів більшої, ніж Земля. Нібіру має круглу форму і своєрідну траєкторію руху. Ця невідома планета може бути смертоносним супутником для Землі.

Більшість вчених пов'язують почастішання аномалій з наближенням апокаліпсису. Уфологи запримітили в Росії побудову хмар у вигляді хвиль, а над Тихим океаном був зроблений супутниковий знімок величезного об'єкта, який відразу ж зник.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

У США побачили світовий об'єкт в небі, який уфолог Скот Уорінг називає одним з кораблів Нібіру. Вчені припускають, що Земля потрібна інопланетянам для корисних копалин, необхідних мешканцям іншої планети, швидше за все для створення кораблів і сильної зброї.

Уфологи попереджають усіх, що в майбутньому ця планета може принести біду Землі.

Нагадаємо, що вчені повідомили страшну інформацію про планету Нібіру, яка "продірявила" Сонце.

Як повідомляв портал Знай.ua, планета-Апокаліпсис загинула на шляху до Росії.

Також портал Знай.ua писав, що виверження вулкана в Італії може знищити все живе на Землі.