Глава бренду Redmi Лю Вейбин повідомив про падіння ціни на смартфони Redmi Note 7 і появі світло-сірого варіанти оформлення гаджета. Втім, це тільки на руку покупцям.

Таким чином, зараз Redmi Note 7 доступний в п'яти колірних версіях. На даний момент Note 7 вважається одним з найбільш продаваних смартфонів у світі, і це не дивно, враховуючи, що смартфон коштує копійки, а ось його характеристики приємно здивували користувачів на момент анонсу.

Віце-президент Xiaomi і глава бренду Redmi Лю Вейбин повідомив про те, що світові продажі смартфонів Redmi Note 7 за півроку перевищили позначку 15 млн одиниць. Конкуренцію цього смартфону складають гаджети від бренду Honor, які відрізняються великою різноманітністю забарвлень. Втім, компанія Honor на сьогоднішній день не така популярна.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Також було оголошено про те, що Redmi Note 7 з 6 ГБ ОПЕРАТИВНОЇ пам'яті і 64 ГБ флеш-пам'яті подешевшав до $175. Крім того, глава компанії Redmi Лю Вейбин спростував чутки про швидке анонсі Redmi Note 8, заявивши, що у Redmi Note 7 є ще квартал, протягом якого у нього точно не буде конкурентів від бренду Redmi. Подивимося, чи зможе нова забарвлення повісить продажу і без того популярного смратфона.

Нагадаємо, що популярний додаток Google Messages, яка має прийти на заміну Viber і WhatsApp раптово зганьбилося на весь світ. Справа в тому, що компанія так і не змогла довести додаток до розуму, у зв'язку з чим воно не запускалося навіть під час бета-тесту. Схоже, компанії доведеться переглянути свою стратегію створення додатків. Відзначимо, що новий месенджер дозволяє користувачам спілкуватися без використання мережі інтернет.

Як повідомляв Знай.uа флагманський OnePlus 7 Pro очолив рейтинг найбільш потужних смартфонів червня 2019 року. Це означає, що компанії вдалося домогтися відмінної оптимізації системи, у зв'язку з чим робота смартфона за всіма показниками просто відмінна. Правда, ціна за смартфон теж кусається, але у гаджета є всі шанси стати смартфоном цього року, якщо iPhone 2019 не шокує публіку нереальними функціями.

Також Знай.uа писав, що Sony PlayStation 5 шокувала користувачів своєю ціною. Якщо раніше аналітики вважали, що за новий гаджет доведеться віддати близько 500 доларів, то тепер доведеться заплатити в три рази більше.