Ресурс Slashleaks опублікував цікаву фотографію. Якщо це не підробка, то знімок може виявитися першою живою фотографією смартфона iPhone XI Max. Схоже, саме таким буде смартфон майбутнього від яблучної корпорації. Правда, розташування камери трохи дивує, і виглядає це як мінімум дивно.

На фото видно ту частину смартфона, на якій розташована основна камера. Можна добре розгледіти знайомий з минулим витоки дизайн-розташовані трикутником модулі в квадратному блоці. Також помітний логотип Apple, так як яблучна компанія поки не готова від нього відмовитися.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Офіційний анонс лінійки iPhone 2019 року очікується у вересні. Будуть представлені три моделі, які збережуть розміри лінійки 2018 року.

При цьому дві старші моделі, iPhone XI і iPhone XI Max, обзаведуться потрійний основною камерою, а молодша-подвійний. Всі три моделі отримають добре пізнавану “квадратну” основну камеру і перейдуть на однокристальну систему Apple A13. Про ціни поки говорити рано, але інсайдери повідомили, що гаджет отримає ціну 1400 доларів, їли говорити про топової модифікації.

Нагадаємо, що інсайдери розповіли, які iPhone подорожчають до осені. Не секрет, що нові смартфони від яблучної корпорації покажуть вже у вересні цього року. Правда, ціни на гаджети вас просто шокують. За топову версію компанія попросить у покупця 1400 доларів, що нереально багато, навіть для iPhone.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony зробить ігри для PlayStation 4 абсолютно безкоштовними. Це означає, що більшість популярних ігор, яких не було раніше на консолі стануть доступними, та ще й за копійки. Завдяки підписці в 100 гривень під назвою EA Access, кожен користувач зможе насолодитися новими іграми.

Також Знай.uа писав, що не встигли користувачі отримати свої Xiaomi Mi Band 4, як в мережу злили нові подробиці про Band 5. Інсайдери повідомляють, що браслет отримає не тільки оновлений дизайн і поліпшену продуктивність, але і круту функцію, яка сильно здивує користувачів. Звичайно ж, мова йде про ЕКГ. Подібних гаджетів з такою функцією на ринку не так вже й багато, та й коштують вони набагато дорожче.