Днями в мережі з'явився незвичайний концепт. Один з користувачів Reddit опублікував рендери, в яких показав, як міг би виглядати інтерфейс Apple Watch, якщо би на смарт-годинниках використовувалася інша операційна система - наприклад, iOS. Виглядає це незвично, хоча, цілком правдоподібно. В стилі Apple.

Свій перспективний концепт користувач опублікував на Reddit. Ентузіаст повністю адаптував інтерфейс мобільної операційної системи Apple під маленький екран — включаючи пункт управління, штатні додатки і екран блокування. Зовнішній вигляд папок зовсім не змінився. Правда, на такому невеликому екрані вдалося розмістити лише чотири додатки. Втім, у концепті не так вже й багато змін - все було продумано ще яблучної компанією.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Дизайнер вирішив запозичити з iOS і екран блокування. Вийшло досить мінімалістично, нехай і не дуже інформативно. Можливо, компанія Apple прислухається до думки автора концепту, і створять єдину екосистему з пристроїв на iOS.

Нагадаємо, що популярний додаток Google Messages, яка має прийти на заміну Viber і WhatsApp раптово зганьбилося на весь світ. Справа в тому, що компанія так і не змогла довести додаток до розуму, у зв'язку з чим воно не запускалося навіть під час бета-тесту. Схоже, компанії доведеться переглянути свою стратегію створення додатків. Відзначимо, що новий месенджер дозволяє користувачам спілкуватися без використання мережі інтернет.

Як повідомляв Знай.uа флагманський OnePlus 7 Pro очолив рейтинг найбільш потужних смартфонів червня 2019 року. Це означає, що компанії вдалося домогтися відмінної оптимізації системи, у зв'язку з чим робота смартфона за всіма показниками просто відмінна. Правда, ціна за смартфон теж кусається, але у гаджета є всі шанси стати смартфоном цього року, якщо iPhone 2019 не шокує публіку нереальними функціями.

Також Знай.uа писав, що Sony PlayStation 5 шокувала користувачів своєю ціною. Якщо раніше аналітики вважали, що за новий гаджет доведеться віддати близько 500 доларів, то тепер доведеться заплатити в три рази більше.