Компанія Apple розглядає можливість повернення в ужиток райдужного логотипу, який компанія використовувала в 80-х роках минулого століття. Можливо, цей логотип будуть впроваджувати навіть в смартфони, або в ноутбуки, на задню панель. Звучить дивно, але в цьому є певний сенс.

Чорно-біло яблучко вже всім відверто набридло, так що саме час щось змінювати. Незважаючи на відсутність даних про лінійках пристроїв, які отримають різнобарвне яблуко, буде вельми символічно, якщо воно з'явиться на корпусах комп'ютерів Mac, з яких Apple починала свою історію як виробника електроніки. Мабуть, воно б непогано вписалася в дизайн iMac, так і MacBook.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Втім, райдужний логотип необов'язково повинен стати рішенням для пристроїв стандартного модельного ряду. Не виключено, що Apple оснастить їм лімітовану колекцію гаджетів, які виходять в рамках ініціативи Product(RED). Таким чином в Купертіно зможуть підкреслити своє небайдуже ставлення до проблем фонду, а заодно нагадати всьому світові, що благодійна діяльність Apple почалася не вчора, а тягнеться з давніх часів. Правда, деякі користувачі до цього можуть поставитися негативно.

Нагадаємо, що хакери навчилися зламувати будь акаунт Instagram. Що дивно, хакери не зламують соцмережу, а лише користуються уразливими, які не змогла виправити компанія Facebook. Зазначимо, що на сьогоднішній день хакери обіцяють зламати будь-який аккаунт всього за 150 доларів, так що ваші дані під загрозою.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google, яка займається розробкою Android 10.0 Q, опублікувала список смартфонів, які зможуть оновитися до актуальної версії прошивки. Втім, варто відзначити, що серед смартфонів у списку більшість тих, які з'явилися на ринку ще в 2019 році.

Також Знай.uа писав, що компанія Google готує власну соцмережу. Втім, вона відрізняється від Facebook і Instagram. Замість набридливих фотографій і новинних стрічок спільноти, які будуть мати спільні інтереси. Таким чином, компанія хоче обігнати Instagram за популярністю, якщо це взагалі можливо.