Google додав нову функцію в свої Карти і тепер користувачі зможуть знайти інформацію про станції прокату велосипедів прямо в додатку. Це чудова новина для тих, хто не любить товпитися в громадському транспорті в невідомому місті. До того ж, у більшості випадків це набагато дешевше, та й часу займає менше.

Інтеграція стала можливою завдяки даним Ito World, який надав інформацію про те, де знайти станцію прокату, скільки там велосипедів, і є вільне місце в пункті призначення.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Протягом минулого року функція була на тестуванні в Нью-Йорку, а зараз з'явилася ще в 23 містах: Барселона, Берлін, Брюссель, Будапешт, Чикаго, Дублін, Гамбург, Гельсінкі, Гаосюн, Лондон, Лос-Анджелес, Ліон, Мадрид, Мехіко, Монреаль, Нью-Тайбей, Ріо-де-Жанейро, район затоки Сан-Франциско, Сан-Паулу, Торонто, Відень, Варшава і Цюріх. Правда, це ще не повний список, і незабаром він буде поповнюватися.

Цілком імовірно, що найближчим часом функція добереться і до наших широт, так як Google збирається у майбутньому додати ще більше міст.

Нагадаємо, що хакери навчилися зламувати будь акаунт Instagram. Що дивно, хакери не зламують соцмережу, а лише користуються уразливими, які не змогла виправити компанія Facebook. Зазначимо, що на сьогоднішній день хакери обіцяють зламати будь-який аккаунт всього за 150 доларів, так що ваші дані під загрозою.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google, яка займається розробкою Android 10.0 Q, опублікувала список смартфонів, які зможуть оновитися до актуальної версії прошивки. Втім, варто відзначити, що серед смартфонів у списку більшість тих, які з'явилися на ринку ще в 2019 році.

Також Знай.uа писав, що компанія Google готує власну соцмережу. Втім, вона відрізняється від Facebook і Instagram. Замість набридливих фотографій і новинних стрічок спільноти, які будуть мати спільні інтереси. Таким чином, компанія хоче обігнати Instagram за популярністю, якщо це взагалі можливо.