Samsung готує до виходу покращену версію свого доступного мобільного Galaxy A10. Новинка отримає назву Galaxy A10s і вже отримала схвалення від декількох сертифікаційних відомств. Схоже, компанія знайшла популярність своїх смартфонів в бюджетному сегменті, і з тих пір не припиняє покращувати вже доступні моделі смартфонів. Тепер черга дійшла і то Galaxy A10.

Інсайдери повідомляють, що Galaxy A10s буде укладений у корпус товщиною 7,8 мм. На відміну від базового Galaxy A10, який оснащений одиночної основний 13 Мп камерою, його поліпшена версія отримає другий датчик на 2 Мп зі світлосилою f/1.8. На зміну 5 Мп сенсору у фронтальній камері прийде модуль на 8 Мп. Схоже, цей смартфон затьмарить свого попередника, але ціна теж буде невисокою.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Назвати точну модель процесора, який отримає мобільник, інсайдер не зміг. Але це точно буде чіп з 8 обчислювальними ядрами з тактовою частотою 2,0 ГГц. За відомостями з сайту Федеральної комісії зв'язку США (FCC), це може бути SoC Helio P22 або Exynos 7884. Звичайно, потужності для спілкування в мережі і перегляду відео точно вистачить, так що переживати точно нема чому.

Ще одним поліпшенням повинна стати батарея ємністю 4000 маг проти 3400 маг у Samsung Galaxy A10. Це означає, що смартфон буде працювати набагато довше.

Нагадаємо, що хакери навчилися зламувати будь акаунт Instagram. Що дивно, хакери не зламують соцмережу, а лише користуються уразливими, які не змогла виправити компанія Facebook. Зазначимо, що на сьогоднішній день хакери обіцяють зламати будь-який аккаунт всього за 150 доларів, так що ваші дані під загрозою.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google, яка займається розробкою Android 10.0 Q, опублікувала список смартфонів, які зможуть оновитися до актуальної версії прошивки. Втім, варто відзначити, що серед смартфонів у списку більшість тих, які з'явилися на ринку ще в 2019 році.

Також Знай.uа писав, що компанія Google готує власну соцмережу. Втім, вона відрізняється від Facebook і Instagram. Замість набридливих фотографій і новинних стрічок спільноти, які будуть мати спільні інтереси. Таким чином, компанія хоче обігнати Instagram за популярністю, якщо це взагалі можливо.