Офіційна підтримка Windows 7 завершиться вже в січні 2020 року, але дослідження показують, що багато користувачів не збираються відмовлятися від цієї ОС. Експерти повідомили, що користувачі не готові відмовитися від ОС, яка вийшла ще 10 років тому. Це цілком очевидно, адже більшість користувачів вважають, що саме ця “вінда” була найвдалішою з усіх версій. Зайвих додатків не було, так і оптимізація була на рівні.

За останніми даними, близько 35% всіх комп'ютерів у світі все ще працюють під управлінням Windows 7. Компанія Kollective провела дослідження, за результатами якого 96% підприємств вже почали перехід на Windows 10, але багато з них навряд чи встигнуть завершити цей процес до січня 2020 року, коли припиниться офіційна підтримка “сімки. Втім, після припинення підтримки, дана ОС стане легкою мішенню для хакерів, які зможуть зламати практично будь-який комп'ютер на даній ОС.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Фахівці Kollective відзначають, що існує безліч факторів, що уповільнюють процес переходу компаній на сучасну версію Windows.

Нагадаємо, що хакери навчилися зламувати будь акаунт Instagram. Що дивно, хакери не зламують соцмережу, а лише користуються уразливими, які не змогла виправити компанія Facebook. Зазначимо, що на сьогоднішній день хакери обіцяють зламати будь-який аккаунт всього за 150 доларів, так що ваші дані під загрозою.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google, яка займається розробкою Android 10.0 Q, опублікувала список смартфонів, які зможуть оновитися до актуальної версії прошивки. Втім, варто відзначити, що серед смартфонів у списку більшість тих, які з'явилися на ринку ще в 2019 році.

Також Знай.uа писав, що компанія Google готує власну соцмережу. Втім, вона відрізняється від Facebook і Instagram. Замість набридливих фотографій і новинних стрічок спільноти, які будуть мати спільні інтереси. Таким чином, компанія хоче обігнати Instagram за популярністю, якщо це взагалі можливо.