Компанія Qualcomm створила новий флагманський чіп Snapdragon 855, розрахований насамперед на геймерів. Він містить в назві приставку Plus і є вдосконаленою версією попередника. Про це зазначається на сайті компанії. Схоже, ринок ігрових смартфонів продовжує набирати популярність, так що тепер виробникам чіпсетів для смартфонів доведеться випускати і геймерську версію своїх компонентів для смартфонів, щоб забезпечити виробників смартфонів новими можливостями. Звичайно, цей чіп оптимізовано під великі навантаження, так як будь-яка мобільна гра вимагає величезної обчислювальної потужності.

Поліпшення передбачають можливість роботи з 5G, а також доповненої реальністю і штучним інтелектом.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Зміни також торкнулися графічного прискорювача Adreno 640, який збільшив продуктивність на 15 відсотків. Правда, на сьогоднішній день він не такий вже й новий, як це було раніше.

Передбачається, що новий чіп стане ідеальним доповненням ігрових смартфонів, подібних гаджетів ASUS і Razer. Про ціни поки немає ніякої інформації, як і про те, коли з цим чіпом з'явиться новий телефон на ринку.

Нагадаємо, що хакери навчилися зламувати будь акаунт Instagram. Що дивно, хакери не зламують соцмережу, а лише користуються уразливими, які не змогла виправити компанія Facebook. Зазначимо, що на сьогоднішній день хакери обіцяють зламати будь-який аккаунт всього за 150 доларів, так що ваші дані під загрозою.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google, яка займається розробкою Android 10.0 Q, опублікувала список смартфонів, які зможуть оновитися до актуальної версії прошивки. Втім, варто відзначити, що серед смартфонів у списку більшість тих, які з'явилися на ринку ще в 2019 році.

Також Знай.uа писав, що компанія Google готує власну соцмережу. Втім, вона відрізняється від Facebook і Instagram. Замість набридливих фотографій і новинних стрічок спільноти, які будуть мати спільні інтереси. Таким чином, компанія хоче обігнати Instagram за популярністю, якщо це взагалі можливо.