Добре відомий і зарекомендувавший себе китайський інформатор під ніком Ice Universe на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter опублікував два цікавих фонового зі смартфоном Samsung Galaxy Note10. Є велика ймовірність, що

На одному з них Galaxy Note10 порівнюється з Project R6. Джерело зазначає, що проект R6 являє собою скасований смартфон Samsung. У ньому використовувався той же екран, що і в Note10. Правда, трохи відрізняються розмірами, та й дизайн трохи інший. Однак, ми зможемо зрозуміти, яким буде смартфон від Samsung, вартість якого буде близько 1200 доларів. Так, такий гаджет мало хто зможе собі дозволити.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як пояснив Ice Universe, внутрішні позначення Rx використовувалися для смартфонів серії Galaxy A. R6 так і залишився без комерційного назви, оскільки був скасований. На зображенні можна помітити, що у Note10 трохи тонше рамки, а в іншому апарати майже ідентичні.

Samsung представить Galaxy Note10 вже 7 серпня. Офіційного дебюту Huawei Mate 30 доведеться почекати до жовтня, так що в Samsung буде ще час продавати цей флагман без конкурентів.

Нагадаємо, що компанія Vivo готує перший в світі смартфон без отворів під камери і датчики в екрані. Це означає, що вже в 2020 році смартфони будуть мати прямокутний дисплей, без будь-яких отворів. Правда, це може позначитися на ціні, що не сильно радує публіку.

Як повідомляв Знай.uа компанія Bethesda знищила популярну гру Fallout 76. Повідомляється, що гра про апокаліптичному світі після великого оновлення почала працювати набагато гірше. І якщо раніше помилок у проекті було не так вже й багато, після оновлення їх стало набагато більше. Користувачі вважають, що до самого оновлення гра була більш цікавою.

Також Знай.uа писав, щокомпанія Xiaomi представила крутий шуруповерт за 23 долари. Звичайно ж, він має безліч крутих функцій, серед яких підсвічування, а також потужний двигун, який працює від акумулятора на 2000 маг. Його точно вистачить щоб закрутити кілька сотень шурупів в автономному режимі.