На реддите, головному джерелі чуток інтернету, з'явився пост користувача, який стверджує, що йому знайомі деталі майбутнього DLC для Red Dead Redemption 2 і ремастера Red Dead Redemption. Про це йому розповів друг, який працює в Rockstar (так, він сам зізнається в тому, що звучить не дуже правдоподібно). Втім, публіка любить подробиці про іграх, нехай навіть якщо ці чутки не підтверджуються.

До інформації варто поставитися з недовірою, але звучить все дуже цікаво. За його словами, зараз студія наполовину закінчила сюжетне доповнення для RDR 2. Воно розповість про прибульців, на що натякала пасхалка з гри. Будемо грати за Артура Моргана. Передбачувана дата релізу — початок 2020 року. Звучить це дуже дивно, але у випадку, якщо оновлення виявиться правдою, це змусить мільйонів гравців повернутися до цієї гри.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Ще Rockstar працює над повноцінним ремейком першої частини. У ньому будуть всі механіки з сиквела, а ігрова карта стане ширший. Можливо, це змусить ще більше гравців придбати даний проект. Враховуючи, що займається грою Rockstar, за якість переживати точно не варто.

Нагадаємо, що компанія Vivo готує перший в світі смартфон без отворів під камери і датчики в екрані. Це означає, що вже в 2020 році смартфони будуть мати прямокутний дисплей, без будь-яких отворів. Правда, це може позначитися на ціні, що не сильно радує публіку.

Як повідомляв Знай.uа компанія Bethesda знищила популярну гру Fallout 76. Повідомляється, що гра про апокаліптичному світі після великого оновлення почала працювати набагато гірше. І якщо раніше помилок у проекті було не так вже й багато, після оновлення їх стало набагато більше. Користувачі вважають, що до самого оновлення гра була більш цікавою.

Також Знай.uа писав, щокомпанія Xiaomi представила крутий шуруповерт за 23 долари. Звичайно ж, він має безліч крутих функцій, серед яких підсвічування, а також потужний двигун, який працює від акумулятора на 2000 маг. Його точно вистачить щоб закрутити кілька сотень шурупів в автономному режимі.