Xiaomi позбулася двох топ-менеджерів, які пропрацювали в компанії п'ять років. Один з них - відомий Донован Сан (Donovan Sung), міжнародний директор з продуктового маркетингу Xiaomi Global, другий - Джай Мані (Jai Mani), який очолював відділ продукції бренду POCO. Схоже, компанія може залишитися без кращий фахівців в області розробки смартфонів. Враховуючи, що компанія тільки починає захоплювати лідерство і конкурувати з Huawei, відхід цих профі з команди на користь точно не піде.

Донован Сан приєднався до команди Xiaomi в 2014 році і протягом цього часу виконав величезну роботу по популяризації бренду на міжнародному ринку. Під його керівництвом компанія запустила продажі своєї продукції в десятках нових країн і, відповідно, суттєво збільшила свою власну базу. У п'ятницю, 19 липня, він написав у Twitter кілька прощальних повідомлень, в яких подякував свою команду і всіх Mi-фанів.

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Донован Сан також повідомив, що йде в Google, де буде допомагати в просуванні платіжного сервісу Google Pay на ринках, що розвиваються.

Знайшла компанія гідну заміну - не повідомляється.

Нагадаємо, що компанія Vivo готує перший в світі смартфон без отворів під камери і датчики в екрані. Це означає, що вже в 2020 році смартфони будуть мати прямокутний дисплей, без будь-яких отворів. Правда, це може позначитися на ціні, що не сильно радує публіку.

Як повідомляв Знай.uа компанія Bethesda знищила популярну гру Fallout 76. Повідомляється, що гра про апокаліптичному світі після великого оновлення почала працювати набагато гірше. І якщо раніше помилок у проекті було не так вже й багато, після оновлення їх стало набагато більше. Користувачі вважають, що до самого оновлення гра була більш цікавою.

Також Знай.uа писав, щокомпанія Xiaomi представила крутий шуруповерт за 23 долари. Звичайно ж, він має безліч крутих функцій, серед яких підсвічування, а також потужний двигун, який працює від акумулятора на 2000 маг. Його точно вистачить щоб закрутити кілька сотень шурупів в автономному режимі.