Відомий інсайдер @IceUniverse розповів про одне з головних нововведень iPhone 12, який вийде в 2020 році. Не секрет, що компанія вже почала розробки смартфона майбутнього, так що подібного роду витоку вже не рідкість.

За даними джерела, в новинці з'явиться 120-герцовий Pro Motion дисплей, як у всіх останніх iPad Pro. За виробництво екрана буде відповідати або Samsung або LG. Схоже, компанія зробить упор на якість картинки. Крім цього, додадуть нову 3D-камеру, яка здивує користувачів.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Крім крутого екрану і камери, Apple встановить в iPhone Touch ID під склом. Правда, раніше ходили чутки, що яблучна корпорація відмовиться від такої технології. Його розробкою займеться Qualcomm. Така модель буде унікальною, тільки для ринку Китаю.

Нагадаємо, що компанія Vivo готує перший в світі смартфон без отворів під камери і датчики в екрані. Це означає, що вже в 2020 році смартфони будуть мати прямокутний дисплей, без будь-яких отворів. Правда, це може позначитися на ціні, що не сильно радує публіку.

Як повідомляв Знай.uа компанія Bethesda знищила популярну гру Fallout 76. Повідомляється, що гра про апокаліптичному світі після великого оновлення почала працювати набагато гірше. І якщо раніше помилок у проекті було не так вже й багато, після оновлення їх стало набагато більше. Користувачі вважають, що до самого оновлення гра була більш цікавою.

Також Знай.uа писав, щокомпанія Xiaomi представила крутий шуруповерт за 23 долари. Звичайно ж, він має безліч крутих функцій, серед яких підсвічування, а також потужний двигун, який працює від акумулятора на 2000 маг. Його точно вистачить щоб закрутити кілька сотень шурупів в автономному режимі.