Смартфон Nokia 9 PureView був представлений на початку року за ціною 700 євро (20 200 грн.). І хоча це менше, ніж коштують багато інших флагманів 2019 року, багато хто вважали, що за Nokia 9 PureView це все-таки забагато. Правда, крута камера все ж ефективна, хоч вона і складається з 5 об'єктивів на задній панелі, що не завжди зручно, а розбити одну з них максимально просто.

Правда, є китайські флагмани, які істотно дешевше, по-друге, смартфон заснований на SoC Snapdragon 845, і по-третє, пентакамера апарату, на жаль, революцією для ринку не стала. Варто застерегти, що в ряді країн смартфон спочатку продавався дешевше: за 600-650 євро (17 300 – 18 800 грн.).

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

І ось, через півроку після анонса, смартфон відчутно подешевшав. У Німеччині флагман Nokia можна купити всього за 530 євро (15 300 грн.), а у Великобританії за апарат просять 450 фунтів стерлінгів, що відповідає 500 євро (14 400 грн.). Правда, чи потрібен такий смартфон сьогодні - невідомо. На ринку смартфони Xiaomi і Huawei в рази краще гаджета від Nokia, а ціни набагато нижче.

Нагадаємо, що компанія Vivo готує перший в світі смартфон без отворів під камери і датчики в екрані. Це означає, що вже в 2020 році смартфони будуть мати прямокутний дисплей, без будь-яких отворів. Правда, це може позначитися на ціні, що не сильно радує публіку.

Як повідомляв Знай.uа компанія Bethesda знищила популярну гру Fallout 76. Повідомляється, що гра про апокаліптичному світі після великого оновлення почала працювати набагато гірше. І якщо раніше помилок у проекті було не так вже й багато, після оновлення їх стало набагато більше. Користувачі вважають, що до самого оновлення гра була більш цікавою.

Також Знай.uа писав, щокомпанія Xiaomi представила крутий шуруповерт за 23 долари. Звичайно ж, він має безліч крутих функцій, серед яких підсвічування, а також потужний двигун, який працює від акумулятора на 2000 маг. Його точно вистачить щоб закрутити кілька сотень шурупів в автономному режимі.