Гендиректор компанії SpaceX Ілон Маск впевнений, що вже на початку 2021 року його команда зможе висадити космічний корабель з місією та екіпажем на Місяць. Про це Маск повідомив в інтерв'ю Time.

"Це звучить досить дивно, але я думаю, що ми можемо приземлитися на Місяць менш ніж через два роки. Корабель без людей точно може приземлитися на Місяці через два роки", - зазначив Маск.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Стало відомо, що для подорожі на Місяць і, ймовірно, за її межі, SpaceX розробляє багаторазову систему Super Heavy та Starship, яка може стати найсильнішою з коли-небудь створених.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

За словами Маска, SpaceX планує створити першу місячну базу для різних досліджень на зразок тих, що працюють зараз в Антарктиді.

"Ми дійсно хочемо мати транспортний засіб, здатний посилати на Місяць або Марс стільки корисних вантажів, скільки достатньо для повної бази на Місяці. Постійно зайнята місячна база була б неймовірною", – сказав Маск.

Нагадаємо, що Tesla б'є всі рекорди з продажу.

Як повідомляв портал Знай.uа, проект капсули вакуумного потягу Hyperloop у ході конкурсу SpaceX Hyperloop Pod встановив новий рекорд швидкості - 463 км/ч.

Також портал Знай.uа писав, що Ілон Маск запускає нові сервіси Tesla і зарядки Supercharger на території Східної Європи в максимально короткі терміни.