Суббренд Xiaomi, Redmi, опублікував приклад фотографії на мобільну камеру з роздільною здатністю 64 Мп. Зображення кота з збільшеним фрагментом демонструє рівень деталізації. Виглядає все дуже круто, але, враховуючи, що китайські компанії вже не раз показували круті фото, які нібито були зроблені на нові смартфони. Насправді ж потім виявлялося, що фото були зроблені на професійний фотоапарат. У будь-якому випадку, девайс не варто купувати до того моменту, як його перевірять експерти, і поставлять оцінку якості камери.

Ніякої додаткової інформації не надано. Але в червні в коді програми камери MIUI виявлені згадки фраз 64MP UltraPixel mode і 64MP dual cameras, що натякає на розробку програмного забезпечення для роботи з такими показниками. На початку травня Samsung представила датчик зображення 64Mp ISOCELL Bright GW1 з вихідним розширенням до 64 Мп. Очікується, що виробництво смартфонів з його використанням почнеться в другій половині поточного року. Швидше за все, самі ж смартфони з'являться на прилавках вже в 2020 році.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Відомо, що смартфони з 64-мегапіксельними сенсорами розробляють Samsung і Realme.

Нагадаємо, що компанія Vivo готує перший в світі смартфон без отворів під камери і датчики в екрані. Це означає, що вже в 2020 році смартфони будуть мати прямокутний дисплей, без будь-яких отворів. Правда, це може позначитися на ціні, що не сильно радує публіку.

Як повідомляв Знай.uа компанія Bethesda знищила популярну гру Fallout 76. Повідомляється, що гра про апокаліптичному світі після великого оновлення почала працювати набагато гірше. І якщо раніше помилок у проекті було не так вже й багато, після оновлення їх стало набагато більше. Користувачі вважають, що до самого оновлення гра була більш цікавою.

Також Знай.uа писав, щокомпанія Xiaomi представила крутий шуруповерт за 23 долари. Звичайно ж, він має безліч крутих функцій, серед яких підсвічування, а також потужний двигун, який працює від акумулятора на 2000 маг. Його точно вистачить щоб закрутити кілька сотень шурупів в автономному режимі.