22 липня новини американського технологічного веб-сайту 9to5mac, повідомили, що Apple веде переговори з тайванськими виробниками дисплеїв, сподіваючись впровадити дисплей microLED в свої продукти вже в наступному році. Схоже, компанія змінить деякі деталі в гаджетах, і це піде тільки на користь. Правда, ціни можуть різко змінитися, і вже точно не в кращу сторону.

Згідно зі звітом Apple буде першою, хто представить екран microLED в смарт-годинах Apple Watch, щоб замінити OLED-екран, який на даний час виробляє LG Display. Більш того, Apple підготувалася до цього. Загалом, постачальники відмовляються підтверджувати які-небудь угоди з Apple, але один з них сказав, що вони дійсно перебувають у контакті з американської індустрією розумних годинників. Схоже, компанія перестала співпрацювати з Samsung, і це цілком очікувано, враховуючи конкуренцію цих двох корпорацій.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Правда, нові екрани з'являться на годиннику лише до кінця 2020 року.

Нагадаємо, що в мережу злили дизайн Google Pixel 4XL, який покажуть світу вже в жовтні 2019 року. Серед іншого, інсайдери відзначили потрійну камеру, яка буде робити максимально якісні знімки. Якщо врахувати, що одинарна камера Google Pixel 3 могла конкурувати з подвійною iPhone XS Max, то в цей раз пошуковик точно перевершить яблучну корпорацію. Правда, про ціни поки немає ніякої інформації, але це лише питання часу.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi показала незвичайний девайс. Судячи з фото, він отримає витягнутий екран, а також незвичайний корпус. І це все обійдеться користувачеві в 70 доларів, що гарантовано зробить його популярним. По дизайну він чимось нагадує iPhone 5C.

Також Знай.uа писав, що компанія Samsung не готова перевипустити гнучкий смартфон Galaxy Fold. Враховуючи, що девайс коштує близько 2 тисяч доларів, працювати він повинен без будь-яких помилок і проблем. Однак, це компанії поки що не під силу.