Під маркою Cannondale, що належить компанії Dorel Industries, представлені гірські велосипеди Moterra і Habit NEO. Це перші електричні гірські велосипеди Cannondale. За словами виробника, вони “створені, щоб забезпечити виняткову керованість і серйозні можливості для будь-яких трас”. Зазначимо, що електровелосипеди відрізняються від мопедів. Вони не будуть крутити замість вас педалі, але будуть підтримувати встановлену вами швидкість на складний подьемах.

Модель Moterra пропонує більш серйозні можливості. Це двопідвіс на 29-дюймовими колесах (варіант з найменшою рамою укомплектований колесами розміром 27,5 дюйма).

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як стверджується, він створений для складних пересеченных ділянок, але добре показує себе і на рівнинах. Для фанатів, які буквально живуть крутими спусками, є різновид Moterra SE зі 180-міліметрової виделкою RockShox Boxxer, заднім амортизатором Super Select Deluxe і покришками Maxxis Assegai з підвищеним зчепленням. Так, ці велосипеди точно не для поїздок в магазин, чи на прогулянці по парку.

Що стосується моделі Habit NEO, вона більше підходить для “швидкого і плавного” трейла. Цьому сприяє 130-міліметрова підвіска ззаду і 140-міліметрову спереду, а також 29-дюймові колеса з чіпкими покришками. Правда, ціни на электровел поки що кусаються, і починаються від двох тисяч доларів.

Нагадаємо, що в мережу злили дизайн Google Pixel 4XL, який покажуть світу вже в жовтні 2019 року. Серед іншого, інсайдери відзначили потрійну камеру, яка буде робити максимально якісні знімки. Якщо врахувати, що одинарна камера Google Pixel 3 могла конкурувати з подвійною iPhone XS Max, то в цей раз пошуковик точно перевершить яблучну корпорацію. Правда, про ціни поки немає ніякої інформації, але це лише питання часу.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi показала незвичайний девайс. Судячи з фото, він отримає витягнутий екран, а також незвичайний корпус. І це все обійдеться користувачеві в 70 доларів, що гарантовано зробить його популярним. По дизайну він чимось нагадує iPhone 5C.

Також Знай.uа писав, що компанія Samsung не готова перевипустити гнучкий смартфон Galaxy Fold. Враховуючи, що девайс коштує близько 2 тисяч доларів, працювати він повинен без будь-яких помилок і проблем. Однак, це компанії поки що не під силу.