Ресурс DxOMark провів тестування можливостей камери смартфона Google Pixel 3a і присвоїв її рейтинг 100 балів. Це лише на один бал менше, ніж у моделей iPhone XR і Pixel 3. А що стосується фотографічних здібностей, то всі 3 пристрої набрали в цій дисципліні однакову кількість балів – 103. Зазначимо, що Google Pixel 3a - це бюджетна версія смартфонів, які пошуковик представив в жовтні минулого року. Якщо на момент старту продажів він коштував 800 доларів, то за бюджетну версію попросять близько 500 доларів.

Що стосується фото, камера Google Pixel 3a майже завжди точно визначає експозицію. Виключення складають лише сцени з високою контрастністю. Пристрій демонструє тенденцію до того, щоб злегка недоекспонувати фотографію для отримання високої контрастності. Втім, все це робить за користувача нейромережа, яка обробляє отримані фото в режимі реального часу.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Але в портретному режимі зйомки новинка проявила себе гірше, вона не забезпечує сталості ефекту боке у різних знімках. Немає сумнівів, що фото будуть досить якісними, щоб їх не соромно було показати друзям.

Нагадаємо, що в мережу злили дизайн Google Pixel 4XL, який покажуть світу вже в жовтні 2019 року. Серед іншого, інсайдери відзначили потрійну камеру, яка буде робити максимально якісні знімки. Якщо врахувати, що одинарна камера Google Pixel 3 могла конкурувати з подвійною iPhone XS Max, то в цей раз пошуковик точно перевершить яблучну корпорацію. Правда, про ціни поки немає ніякої інформації, але це лише питання часу.

Як повідомляв Знай.ua компанія Xiaomi показала незвичайний девайс. Судячи з фото, він отримає витягнутий екран, а також незвичайний корпус. І це все обійдеться користувачеві в 70 доларів, що гарантовано зробить його популярним. По дизайну він чимось нагадує iPhone 5C.

Також Знай.uа писав, що компанія Samsung не готова перевипустити гнучкий смартфон Galaxy Fold. Враховуючи, що девайс коштує близько 2 тисяч доларів, працювати він повинен без будь-яких помилок і проблем. Однак, це компанії поки що не під силу.