Чутки про те, що пристрої під управлінням ОС Androidрозширяться за рахунок кнопкових телефонів, ходили вже деякий час, а зараз можна побачити, як це буде виглядати в реальності. Схоже, тепер Nokia хоче відродити еру кнопкових девайсів, але вже з сучасною начинкою, яка дозволить скласти конкуренцію популярним смартфонам.

У мережі з'явилися фото першого телефону Nokia на базі спеціальної версії ОС Android, яка, може замінити KaiOS в сегменті класичних апаратів.

Звичайно, про сенсорний екран можна забути, але ось кнопок під екраном буде предостатньо.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Незважаючи на те, що на пристрій поки немає чіткого маркування, джерело стверджує, що телефон від Nokia, і це підтверджується фірмовим значком, який використовується для кнопки “телефон” на лівій стороні. Можливо відсутність видимої маркування пов'язано з тим, що зовнішня сторона пристрою виглядає як гумовий чохол. Про ціни поки говорити рано ,ка ки про дату виходу.

Нагадаємо, що в мережу злили дизайн Google Pixel 4XL, який покажуть світу вже в жовтні 2019 року. Серед іншого, інсайдери відзначили потрійну камеру, яка буде робити максимально якісні знімки. Якщо врахувати, що одинарна камера Google Pixel 3 могла конкурувати з подвійною iPhone XS Max, то в цей раз пошуковик точно перевершить яблучну корпорацію. Правда, про ціни поки немає ніякої інформації, але це лише питання часу.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi показала незвичайний девайс. Судячи з фото, він отримає витягнутий екран, а також незвичайний корпус. І це все обійдеться користувачеві в 70 доларів, що гарантовано зробить його популярним. По дизайну він чимось нагадує iPhone 5C.

Також Знай.uа писав, що компанія Samsung не готова перевипустити гнучкий смартфон Galaxy Fold. Враховуючи, що девайс коштує близько 2 тисяч доларів, працювати він повинен без будь-яких помилок і проблем. Однак, це компанії поки що не під силу.