На аукціоні sotheby's кросівки Nike 1972 року були продані за 437,5 тисячі доларів. Це новий світовий рекорд для пари кросівок, повідомили 23 липня на сайті аукціонного будинку. Звичайно ж, це не просто тканинна взуття з шипастою підошвою. На підсумкову ціну продажу явно вплинули інші фактори.

Кросівки Moon Shoe були створені співзасновником Nike і тренером з бігу Біллом Бауэрманом для бігунів під час літніх Олімпійських ігор 1972 року (Мюнхен). Всього випустили 12 таких пар, і це одна з них. Досі невідомо, чи залишилися інші 11 пар взуття, але ця пішла з молотка за шалену суму.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

sotheby's зазначає, що початкова ціна кросівок була визначена в 160 тисяч доларів.

Пару придбав колекціонер Майлс Надал, який планує виставити її у своєму приватному музеї разом з колекцією автомобілів.

Нагадаємо, що популярний месенджер WhatsApp незабаром з'явиться на кнопкових телефонів. Правда, далеко не на всіх. Практично всі телефони підтримують від KaiOS, яка дозволяє запускати більшість популярних додатків. І якщо раніше телефони почали підтримувати YouTube, то в цей раз черга дійшла і до месенджера. Всі основні функції на сьогоднішній день доступні для кожного користувача.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung розлютила фанатів гнучким смартфоном Galaxy Fold. В черговий раз компанія так і не змогла виправити всі помилки смартфона. Відомо, що через кілька днів експлуатації цей смартфон почав виходити з ладу. Після цього компанія вирішила переробити смартфон, але по сьогоднішній день не вдалося представити хороший продукт.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple оновила ОС для старих смартфонів і планшетів. Тепер власники iPhone 4 і iPhone 5 можуть оновитися до актуальної версії.