Компанія перейменовує Windows Defender Microsoft Defender. Перші зміни з'явилися в березні, коли був перейменований Windows Defender ATP (Advanced Threat Protection) в Microsoft Defender ATP. Цей продукт був портований на Mac, тому відмова від використання бренду Windows в назві був цілком логічний. Тепер же ребрендинг торкнувся і Windows Defender. Що ж, схоже, компанії не потрібен цей бренд, і він тільки збиває з пантелику нових користувачів Windows, якщо такі взагалі є.

Так, в останній збірці Windows 10 20H1 в системі з'явилися згадки Microsoft Defender, наприклад, редактор групових політик, де зустрічаються Microsoft Defender Antivirus і т. п. Відповідні назви також можна зустріти в додатку “Безпека Windows” і актуальних інсайдерських збірках Microsoft Edge. І хоча в теорії крім назви практично нічого не зміниться, не помітити цього користувачі просто не могли.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Незважаючи на те, що зміна саме по собі невелике, воно може стати частиною чогось більшого, наприклад, передумовою до експансії Microsoft на інші платформи, такі як Mac.

Нагадаємо, що популярний месенджер WhatsApp незабаром з'явиться на кнопкових телефонів. Правда, далеко не на всіх. Практично всі телефони підтримують від KaiOS, яка дозволяє запускати більшість популярних додатків. І якщо раніше телефони почали підтримувати YouTube, то в цей раз черга дійшла і до месенджера. Всі основні функції на сьогоднішній день доступні для кожного користувача.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung розлютила фанатів гнучким смартфоном Galaxy Fold. В черговий раз компанія так і не змогла виправити всі помилки смартфона. Відомо, що через кілька днів експлуатації цей смартфон почав виходити з ладу. Після цього компанія вирішила переробити смартфон, але по сьогоднішній день не вдалося представити хороший продукт.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple оновила ОС для старих смартфонів і планшетів. Тепер власники iPhone 4 і iPhone 5 можуть оновитися до актуальної версії.