Компанія Xiaomi оформила патентну заявку на мобільний пристрій у форм-факторі слайдера, який зовні нагадує минулорічну модель Mi MIX 3 і пропонує просунуті можливості в частині зйомки. Схоже, компанія не хоче зупинятися вже на досягнутому, і представить новий флагман, який здивує публіку.

В закритому положенні практично всю лицьову панель смартфона займає дисплей. Екран не містить отворів або вирізів для фронтальної камери. Якщо ж зрушити лицьову панель вниз, то відкривається подвійна камера для автопортретів. Такий підхід до справи сподобається тим, хто не користується фронтальною камерою, і її розташування сильно псує дизайн смартфона, так як вона зазвичай розміщується на вирізі, або ж в отворі екрану.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Задня панель описаного в патенті пристрої більш помітно відрізняється від Xiaomi Mi MIX 3. Замість подвійної камери в лівій стороні корпусу даний апарат містить відразу чотири камери, розміщені по центру в круглому блоці. Схоже, компанія хоче випустити камерофон, який зможе конкурувати з Galaxy S10 і iPhone 11.

Нагадаємо, що компанія ASUS представила унікальний ігровий смартфон ROG II. Цей апарат створений для геймерів, які захоплюються мобільними іграми. Втім, це не заважає вам дивитися відео або прослуховувати музику, і навіть спілкуватися у соцмережах. Смартфон має водяне охолодження, так вентилятори, які впровадили в сам корпус.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google хоче оновити популярних смартфонів до Android Q. Зазначимо, що далеко не всі девайси отримають оновлення. Більшість з них є флагманами 2019 року. Правда, в мережі вже показали 11 версію Android R, яка більше нагадує iOS.

Також Знай.uа писав, що гнучкий смартфон Huawei Mate X засвітився в мережі з новими подробицями. Тепер ми дізналися практично всі про це гаджет. Зазначимо, що девайс отримає підтримку мережі 5G, а також потужний процесор Snapdragon 855, який на сьогоднішній день є топовим. Однак, ціна користувачів теж шокує - за гаджет попросять близько 2300 євро.