Компанія Apple розпочала переговори щодо купівлі бізнесу Intel по випуску 5G-модемів для смартфонів і іншої мобільної техніки. Про контракт на 1 мільярд доларів можуть офіційно оголосити вже наступного тижня. Це означає, що компанія Apple хоче самостійно розробити модеми для своїх смартфонів, а не купувати комплектуючі у своїх конкурентів за типом Samsung.

Про це повідомляє авторитетне американське видання The Wall Street Journal з посиланням на власні джерела в індустрії, передає Overclockers.

Нагадаємо, не так давно Intel оголосила про припинення розробки власних 5G-модемів, і тепер цьому є розумне пояснення.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чому Intel припинила розробку 5G-модемів? З одного боку, Apple не так давно досягла домовленостей з Qualcomm. До того ж, Apple співпрацювала з Intel, а дружба з Qualcomm може цьому зашкодити.

Нагадаємо, що популярний месенджер WhatsApp незабаром з'явиться на кнопкових телефонів. Правда, далеко не на всіх. Практично всі телефони підтримують від KaiOS, яка дозволяє запускати більшість популярних додатків. І якщо раніше телефони почали підтримувати YouTube, то в цей раз черга дійшла і до месенджера. Всі основні функції на сьогоднішній день доступні для кожного користувача.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung розлютила фанатів гнучким смартфоном Galaxy Fold. В черговий раз компанія так і не змогла виправити всі помилки смартфона. Відомо, що через кілька днів експлуатації цей смартфон почав виходити з ладу. Після цього компанія вирішила переробити смартфон, але по сьогоднішній день не вдалося представити хороший продукт.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple оновила ОС для старих смартфонів і планшетів. Тепер власники iPhone 4 і iPhone 5 можуть оновитися до актуальної версії.