Представлений днями ігровий смартфон ASUS ROG Phone 2 став першим в новій хвилі моделей цього класу на нової SoC Snapdragon 855+. Як ми вже дізналися, найближчим часом на ринок вийдуть ще сім нових ігрових смартфонів на SoC Snapdragon 855+ і три з них випустить Xiaomi. Звичайно ж, вихід такого флагмана від Huawei змусив Xiaomi діяти.

Відповіддю стало відкриття попередніх замовлень на смартфон Black Shark 2 Pro, який буде офіційно представлений тільки 30 липня. У Китаї оформити заявку на покупку смартфона можна кількома способами, в тому числі через офіційний сайт Black Shark, магазини Xiaomi Mall і Jingdong Mall. Однак, ціна смартфона поки під секретом, як і характеристики і зовнішній вигляд ігрового девайса.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Прийдешній Black Shark 2 Pro стане покращеною версією торішньої моделі Black Shark 2. Крім цього, компанія додала систему охолодження, а також вентилятори для додаткового вентилювання.

Нагадаємо, що компанія Samsung нарешті назвала дату виходу покращеної версії гнучкого смартфона Galaxy Fold. Судячи з усього, через кілька місяців компанії вдалося виправити величезна кількість проблем у цьому смартфона, вартість якого досягає на ринку 2 тисяч доларів. Компанія заявила, що після поліпшення протестувала величезна кількість смартфонів, щоб у цьому запуску не було подібних проблем, коли смартфон виходив з ладу через 2 дні.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple переманила до себе головного інженера Tesla. Є дуже велика ймовірність того, що яблучна корпорація розробляє безпілотні автомобілі. В теорії, інженер Tesla стане керівником розробки безпілотних авто, так як про це проекті ми вже не чули за останні роки. Подивимося, що з цього вийде.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi представила вакуумний пилосос за приємною ціною. На диво, він здатний очистити навіть клавіатуру комп'ютера.