На сторінці ASUS ROG Phone 2 за два дні відзначилися вже майже 2,5 мільйона осіб. Очевидно, що такий високий інтерес до новинки обумовлений грамотної цінової політикою виробника – базова версія ROG Phone 2 з 8 ГБ оперативної пам'яті і 128 ГБ флеш-пам'яті в Китаї пропонується за дуже привабливою ціною в 500 доларів. Ігровий смартфон здивує користувачів не тільки величезною потужністю, але і відмінними показниками об'єму акумулятора, відмінним екраном, який не дряпається і не нагрівається, а також оптимізованою системою охолодження.

Всього ж ASUS пропонує шість модифікацій ROG Phone 2 в ціновому діапазоні від 500 до 1900 доларів. Топова отримає безліч додаткових аксесуарів. Перша партія ASUS ROG Phone 2 повинна надійти в продаж в Китаї 31 липня. При такій кількості потенційних покупців вона явно буде швидко розпродана і багато людей не зможуть придбати смартфон. Для всіх інших радимо запастися терпінням, і попередньо замовити гаджет, щоб отримати його при відвантаження другої партії девайсів.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Малоймовірно, що ASUS розраховувала на такий високий попит і запасла достатню кількість смартфонів. Тому з великою ймовірністю перший час ця модель буде в дефіциті.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

На жаль, до України цей смартфон поки не добрався.

Нагадаємо, що компанія Samsung нарешті назвала дату виходу покращеної версії гнучкого смартфона Galaxy Fold. Судячи з усього, через кілька місяців компанії вдалося виправити величезна кількість проблем у цьому смартфона, вартість якого досягає на ринку 2 тисяч доларів. Компанія заявила, що після поліпшення протестувала величезна кількість смартфонів, щоб у цьому запуску не було подібних проблем, коли смартфон виходив з ладу через 2 дні.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple переманила до себе головного інженера Tesla. Є дуже велика ймовірність того, що яблучна корпорація розробляє безпілотні автомобілі. В теорії, інженер Tesla стане керівником розробки безпілотних авто, так як про це проекті ми вже не чули за останні роки. Подивимося, що з цього вийде.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi представила вакуумний пилосос за приємною ціною. На диво, він здатний очистити навіть клавіатуру комп'ютера.