iPhone 11 ще не вийшов, а дизайнери вже щосили гадають, яким буде iPhone 12. Веніамін Гескин, який публікує якісні і часто достовірні рендери нових пристроїв, показав iPhone 12. Швидше за все, саме таким він з'явиться на ринку, так що все не так вже й погано. Компанія готова випустити смартфон, який здивує навіть затятих фанатів яблучної корпорації.

Зовні смартфон схожий на останнє покоління iPad Pro. Від iPhone X і XS він відрізняється зменшеним вирізом над екраном. Сам дисплей, на думку Гескина, отримає технологію ProMotion, яка подвоює частоту оновлення екрану з 60 до 120 кадрів в секунду. Такими ж характеристиками може похвалитися дорогий монітор для ПК.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

На задній стороні з'явилася четверта камера ToF для обчислення точного відстані до об'єкта. Це може бути корисно в портретній зйомці та додатках з доповненою реальністю.

Крім цього, дизайнер підтвердив, що в iPhone 12 з'явиться підтримка 5G і 5-нанометровий процесор A14, а роз'єм Lightning замінять на USB-C.

Нагадаємо, що компанія Samsung нарешті назвала дату виходу покращеної версії гнучкого смартфона Galaxy Fold. Судячи з усього, через кілька місяців компанії вдалося виправити величезна кількість проблем у цьому смартфона, вартість якого досягає на ринку 2 тисяч доларів. Компанія заявила, що після поліпшення протестувала величезна кількість смартфонів, щоб у цьому запуску не було подібних проблем, коли смартфон виходив з ладу через 2 дні.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple переманила до себе головного інженера Tesla. Є дуже велика ймовірність того, що яблучна корпорація розробляє безпілотні автомобілі. В теорії, інженер Tesla стане керівником розробки безпілотних авто, так як про це проекті ми вже не чули за останні роки. Подивимося, що з цього вийде.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi представила вакуумний пилосос за приємною ціною. На диво, він здатний очистити навіть клавіатуру комп'ютера.