Достовірно відомо, що корпорація Apple вже зареєструвала п'ять нових моделей iPad, однак, згідно з новими нормативними документами, лінійка планшетів може поповниться ще двома пристроями. Звичайно ж, вони будуть коштувати недешево, але все ж нових функцій у них буде достатньо.

Як повідомляє Apple Insider, нові iPad значаться під номерами A2200 і A2232. Найімовірніше, це моделі з екраном 10.2 і 10.5 дюймів, розробка яких завершилася в цьому році. Швидше за все, гаджети будуть мати зменшені рамки навколо екрану, а замість звичного нам Lightning користувачі отримають USB Type-C, що точно порадує покупців.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також відомо, що обидва пристрої працюють на системі iPadOS. Зазвичай Apple реєструє свої товари за кілька місяців до офіційної презентації, так що більше інформації ми отримаємо ближче до середини вересня 2019 року.

Раніше компанія зареєструвала п'ять основних моделей: iPad Mini, iPad, iPad Air, 11-дюймовий iPad Pro і 12.9-дюймовий iPad Pro.

Нагадаємо, що компанія Redmi представила новий ноутбук RedmiBook 14. Звичайно ж, він виявився максимально дешевим. За такий апарат попросять близько 12 тисяч гривень, і це набагато дешевше iPhone. Компанія вже не раз випускала бюджетні гаджети за доступними ціна, і цей раз не став винятком. Правда, на території України він ще не почав продаватися, але це лише питання часу.

Як повідомляв Знай.uа смартфон ASUS ROG Phone 2 продався за 2 дні тиражем в 2.5 мільйона одиниць. Звичайно, це не світовий рекорд, але компанія не могла похвалитися такими показниками. Відразу помітно, що смартфон сподобався публіці, правда ціна сильно впливає на популярність.

Також Знай.uа писав, що ціна ASUS ROG Phone 2 шокувала користувачів. Повідомляється, що гаджет продається за ціною від 500 до 1900 доларів. За такі гроші можна купити новий гнучкий смартфон Samsung Galaxy Fold, або купити потужний ноутбук. Правда, за останні 2 дні смартфон купили 2.5 мільйонів разів, що натякає на його майбутню популярність.