Компанія SSC North America через 8 років роботи оголосила про дату презентації суперкара SSC Tuatara. Схоже, на ринку з'явиться новий екзотичний автомобіль.

Розробники підносять гіперкар як претендента на титул найшвидшого серійного автомобіля у світі. Втім, дивлячись на дизайн автомобіля, в це легко повірити.

На їхню думку, доведеться потіснитися і Bugatti Chiron, і творінь шведської фірми Koenigsegg, і ще безлічі дуже швидких машин. Обіцяно, що серійна Tuatara зможе розігнатися до 480 км/ч. Подібного результату не зможе домогтися жоден існуючий серійний автомобіль.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Робота над Tuatara почалася в 2011 році, а приблизну дату передачі першого серійного купе щасливому покупцеві оголосили лише у 2018-м. Виробник офіційно заявив, що передача ключів перетвориться на урочистий захід відбудеться в рамках Monterey Car Week у серпні цього року. Щоправда, у скільки обійшовся автомобіль покупцеві не повідомляється, але мова однозначно йде про мільйони.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi готова випустити новий автомобіль. Звичайно, його ціна приємно здивує користувачів. Всього за 13 тисяч доларів можна отримати сучасний кросовер. Правда, про характеристики даних практично немає, але в салоні буде знаходитися величезний екран для управління системою авто. На жаль, про комплектації даних немає, та й коли автомобіль з'явиться на ринку теж під секретом.

Як повідомляв Знай.uа колишній інженер Nokia розповів, чому смартфони від Nokia на Windows Phone OS провалилися на ринку. Варто відзначити, що виною репутація Microsoft, яка на момент продажу сильно зіпсована. До того ж, провальна Windows 8 відштовхнула користувачів від покупки смартфона на такий же ОС. До того ж, Google Android перевершив Windows за всіма показниками, а Microsoft недооцінила можливості пошукача.

Також Знай.uа писав, що компанія Huawei знову відкладає випуск гнучкого смартфона Mate X. Повідомляється, що корпорація ще не готова представити гаджет публіці, і над ним доведеться ще багато попрацювати.