В останньому оновленні програмного забезпечення компанія Samsung додала автофокус під фронтальний режим камери Samsung Galaxy A80. Тепер камера девайса працює в рази краще. Втім, це ще не вечір. Враховуючи, що оновлення камери Samsung Galaxy S10 зламало мільйони смартфонів, радіти поки зарано.

Незвичайна камера-перевертиш - ключова фішка Samsung Galaxy A80. Особливості конструкції дозволяє їй змінювати своє положення і виконувати роль як основного, так і фронтального модуля. Звичайно, для такої камери реалізувати поліпшення не так вже й просто. Втім, компанія змогла цього досягти.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Проте, до недавнього часу, в системі смартфона існував неприємний баг: при перемиканні камери під фронтальний режим у неї відключався автофокус. Враховуючи, що це перший смартфон в своєму роді для Samsung, такі баги можна пробачити, тим більше, що їх вже виправили, і цілком собі оперативно.

Коли виправлять інші баги обертається камери, начебто скидання налаштувань при перемиканні режимів або відключення спалаху у фронтальному режимі - невідомо.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi готова випустити новий автомобіль. Звичайно, його ціна приємно здивує користувачів. Всього за 13 тисяч доларів можна отримати сучасний кросовер. Правда, про характеристики даних практично немає, але в салоні буде знаходитися величезний екран для управління системою авто. На жаль, про комплектації даних немає, та й коли автомобіль з'явиться на ринку теж під секретом.

Як повідомляв Знай.uа колишній інженер Nokia розповів, чому смартфони від Nokia на Windows Phone OS провалилися на ринку. Варто відзначити, що виною репутація Microsoft, яка на момент продажу сильно зіпсована. До того ж, провальна Windows 8 відштовхнула користувачів від покупки смартфона на такий же ОС. До того ж, Google Android перевершив Windows за всіма показниками, а Microsoft недооцінила можливості пошукача.

Також Знай.uа писав, що компанія Huawei знову відкладає випуск гнучкого смартфона Mate X. Повідомляється, що корпорація ще не готова представити гаджет публіці, і над ним доведеться ще багато попрацювати.