Вчора для всіх зареєстрованих розробників стала доступна iOS 13 beta 5. Зазначимо, що це одна з останній версія нової iOS 13 перед її виходом. Нагадаємо, що нову ОС для смартфонів і планшетів покажуть вже у вересні цього року, відразу ж після презентації iPhone і iPad. Нове оновлення вже можна встановити як на “повітрю” (через спеціальний профіль), так і через комп'ютер - завантаживши відповідний файл на офіційному сайті компанії. Отже, що ж змінилося в цій версії ОС:

  • Вкладка “Поділитися” була перероблена.

  • З'явилася можливість регулювати розмір курсору при підключенні мишки;

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

  • Нове вітальне вікно для налаштування Siri в HomePod;

  • Невеликі візуальні зміни в статус-барі: значок 3G/LTE був збільшений;

  • При первинній настройці пристрою з'явилося вікно вибору інтерфейсу (світлий/темний режим);

  • Скріншоти тепер робляться з округленими краями (тільки на iPhone X і новіше);

  • Повзунок гучності отримав нові поділу. Кожна зміна рівня звуку тепер супроводжується тактильної віддачі.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi готова випустити новий автомобіль. Звичайно, його ціна приємно здивує користувачів. Всього за 13 тисяч доларів можна отримати сучасний кросовер. Правда, про характеристики даних практично немає, але в салоні буде знаходитися величезний екран для управління системою авто. На жаль, про комплектації даних немає, та й коли автомобіль з'явиться на ринку теж під секретом.

Як повідомляв Знай.uа колишній інженер Nokia розповів, чому смартфони від Nokia на Windows Phone OS провалилися на ринку. Варто відзначити, що виною репутація Microsoft, яка на момент продажу сильно зіпсована. До того ж, провальна Windows 8 відштовхнула користувачів від покупки смартфона на такий же ОС. До того ж, Google Android перевершив Windows за всіма показниками, а Microsoft недооцінила можливості пошукача.

Також Знай.uа писав, що компанія Huawei знову відкладає випуск гнучкого смартфона Mate X. Повідомляється, що корпорація ще не готова представити гаджет публіці, і над ним доведеться ще багато попрацювати.