Ще один геймерський смартфон, оснащений чіпсетом Qualcomm Snapdragon 855 Plus, презентований компанією Xiaomi. тепер Xiaomi знайшла, що відповісти Asus з їх ігровим смартфоном.

Що стосується характеристик, Black Shark 2 Pro отримав 6.39″ AMOLED-дисплей з роздільною здатністю 2340х1080 точок. Частота тачскріна становить 240 Гц, швидкість відгуку на натискання – 34.7 мс. Заявлена підтримка технологій DC Dimming 2.0 (усуває мерехтіння екрана) і Magic Press 2.0 (дозволяє дисплею розпізнавати різну силу натиснення на нього). Тепер екран вміє не тільки реагувати на дотик, але і на силу натиснення. У теорії, це дозволить збільшити рівень комфорту пристрою, але за це доведеться платити.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

В якості апаратної платформи виступає чіпсет Qualcomm Snapdragon 855 Plus, який вважається покращеної версії простого чіпа 855. Оперативної пам'яті доступно 12 ГБ, вбудованою – 128 або 256 ГБ. Для кращої продуктивності передбачена система рідинного охолодження, яке запобігти нагріванню смартфона, що теж збільшить комфорт.

Основна камера складається з двох модулів: 48 МП + 13 МП. Фронтальна камера отримала один 13 МП сенсор. Ємність акумулятора – 4000 маг, є підтримка 27 Вт швидкої зарядки. Працює смартфон під управлінням Android 9 Pie.

Black Shark 2 Pro оцінили в $435 за версію 12/128 ГБ і $508 за варіант 12/256 ГБ.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi готова випустити новий автомобіль. Звичайно, його ціна приємно здивує користувачів. Всього за 13 тисяч доларів можна отримати сучасний кросовер. Правда, про характеристики даних практично немає, але в салоні буде знаходитися величезний екран для управління системою авто. На жаль, про комплектації даних немає, та й коли автомобіль з'явиться на ринку теж під секретом.

Як повідомляв Знай.uа колишній інженер Nokia розповів, чому смартфони від Nokia на Windows Phone OS провалилися на ринку. Варто відзначити, що виною репутація Microsoft, яка на момент продажу сильно зіпсована. До того ж, провальна Windows 8 відштовхнула користувачів від покупки смартфона на такий же ОС. До того ж, Google Android перевершив Windows за всіма показниками, а Microsoft недооцінила можливості пошукача.

Також Знай.uа писав, що компанія Huawei знову відкладає випуск гнучкого смартфона Mate X. Повідомляється, що корпорація ще не готова представити гаджет публіці, і над ним доведеться ще багато попрацювати.