Sony розповіла про продаж 100 млн PlayStation 4 за весь час існування приставки. На сьогоднішній день, це абсолютний рекорд.

Такого показника PS4 досягла всього за п'ять років і сім місяців, обігнавши Nintendo, у якої на продаж 100 млн консолей Wii пішло на два місяці більше. Це означає, що консоль від Sony можна офіційно вважати найпопулярнішою в світі. Правда, варто дочекатися виходу Sony PlayStation 5, яка точно здивує публіку, і її розкуплять в перші ж секунди, якщо ціна не буде захмарною.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також, компанія відзвітувала про зростання частки цифрових копій ігор: у другому кварталі 2019 року вона становила 53%, що на 10% більше, ніж у минулому році. Правда, цьому сприяли круті ігри, які вийшли у другому кварталі цього року.

Компанія очікує спад продажів PS4 напередодні виходу консолі наступного покоління – PS5, яка повинна вийти восени 2020 року. Зазначимо, що на сьогоднішній день PS4 продає з цінником в 200 доларів.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi готова випустити новий автомобіль. Звичайно, його ціна приємно здивує користувачів. Всього за 13 тисяч доларів можна отримати сучасний кросовер. Правда, про характеристики даних практично немає, але в салоні буде знаходитися величезний екран для управління системою авто. На жаль, про комплектації даних немає, та й коли автомобіль з'явиться на ринку теж під секретом.

Як повідомляв Знай.uа колишній інженер Nokia розповів, чому смартфони від Nokia на Windows Phone OS провалилися на ринку. Варто відзначити, що виною репутація Microsoft, яка на момент продажу сильно зіпсована. До того ж, провальна Windows 8 відштовхнула користувачів від покупки смартфона на такий же ОС. До того ж, Google Android перевершив Windows за всіма показниками, а Microsoft недооцінила можливості пошукача.

Також Знай.uа писав, що компанія Huawei знову відкладає випуск гнучкого смартфона Mate X. Повідомляється, що корпорація ще не готова представити гаджет публіці, і над ним доведеться ще багато попрацювати.